Body Honey bemutatkozása

László Norbert vagyok a Body Honey Natural Cosmetics Kft. ügyvezető igazgatója. A méhpempővel és annak csodálatos hatásaival Árvay György ismertetett meg. Először én váltam a méhpempő rajongójává, majd ezután kezdtem el terjeszteni a környezetemben. A méhpempőt fogyasztó barátaim meggyógyultak, csodaszámba menő esetek történtek, mindemellett egyre nagyobb igény támadt a bőrbetegségek kezelésére is, így kezdtük el fejleszteni a Royal Creamet. Az elkészült termékeinkről olyannyira bíztatóak voltak a visszajelzések, hogy elkezdtük a Body Honey alapjainak letételét.

A 100%-osan tiszta méhpempőt high-tech natúr-kozmetikummá formálni? Kifogástalan ötletnek bizonyult!

Megőrizni a méhpempőben található 150 biológiailag aktív hatóanyagot és bejuttatni a bőrbe, ettől high-tech natúrkozmetikum a Royal Cream.

Ennek megvalósításához csatlakoztak társaim, akikkel a közös elvek, alapok lefektetése után célul tűztük ki, hogy a méhpempőt, mint kiemelkedően sokoldalú természetes csodaszert, a mézet és valamennyi kiváló terméket a kaptárból minél szélesebb körben megismertessük az emberekkel.

Árvay György - aki a Budapesti Méhészegyesület volt elnöke, Méhész OKJ képzésen ma is tanít - tökéletesítette a méhpempő termelést édesapja örökségét továbbfejlesztve, így megközelítőleg 60 év alatt kikristályosodott technológia szerint termelt méhpempőt használunk termékeinkhez. Gyuri bácsi kiemelkedő munkássága nagy segítség volt számunkra, hogyan lehet a méhpempőt "királyi" minőségében megtartani.

A lehető legjobb minőség előállítása érdekében hoztuk létre a Body Honey manufaktúrát. Alapanyagainkat nagy körültekintéssel válogatjuk, minden terméket kézzel és szeretettel készítünk. A Body Honey csapat ars poeticája a természet közeli gondolkodás, az állatokat tisztelő magatartás és a humánus hozzáállás.

Amit Neked készítünk, úgy készítjük, mintha magunknak készítenénk!

László Norbert